background image
Mango Sunset Bed and BreakfastKöp kaffeOm ossKonakaffeLäge / Kontakt
organiskt hawaiiskt kaffekvalitetskaffe från hawaii
background image

Om oss   |    Vår tillverkning   |    Handla online

Välkommen till Lyman Kona Coffee Farms!
100 % Organic Kona Coffee
Certifierat 100 % organiskt familjejordbruk
Certifierat 100 % från vår odling – Single Origin-jordbruk
Certifierat 100 % Aah-loha!
Vi säljer både rostade kaffebönor och gröna kaffebönor

Aloha! Lyman Kona Coffee Farms är en familjeägd jordbruksegendom med helnaturliga, organiska produkter beläget i det kaffeproducerande Konadistriktet på Hawaii. Vi inriktar oss på att konsekvent producera Konakaffe av finaste kvalitet, ett “kaffesorternas eget champagne”. För oss är högsta kvalitet, och att producera en fantastisk kopp kaffe för våra kunder, mycket viktigare än att ha högsta produktionstakt. Med vårt läge på 640 meters höjd på Hualalaivulkanens västra sluttning har vi idealiska odlingsförhållanden för våra 3 200 Konakaffeträd. Jord, sol och klimat kan inte vara bättre.

Konakaffe från stora företag kallas ofta “generiskt”, eftersom det är en kombination från många olika jordbruk, odlat på olika (lägre) höjder och med olika (billigare) nivåer av omvårdnad. Vi har hur som helst certifierats av alla organisationer för Konakaffe som en “lantegendom från frö till kopp” för våra mycket höga kvalitetsnormer. Alla faser står under vår egen, mycket strikta kvalitetskontroll. Det finns ca 750 små kaffejordbruk i Konaområdet, men endast 50 har fått denna distinktion.

Vi är helt och hållet bioorganiska: inga gifter av något slag, inga petrokemiska produkter, inga kemiska bekämpningsmedel och inga växtgifter. Endast omkring 40 jordbruk här är organiskt certifierade. Vi har vunnit flera utmärkelser för högsta kvalitet, och vi vill mycket gärna få och kunna behålla ditt förtroende för vår fina produkt. Det normala förhållandet mellan kaffebär och rostat kaffe i Konadistriktet är 6:1. På vårt jordbruk är det 8:1, eftersom vi garanterar att endast perfekt kaffe går vidare till nästa steg.

För att säkerställa att vårt 100 % organiska Konakaffe alltid är färskt och av högsta kvalitet, garanterar vi att våra gröna kaffebönor aldrig är mer än 3 månader gamla. Vi rostar vårt kaffe enligt beställning två gånger i veckan och skickar det sedan omedelbart vidare till våra kunder. Vi säljer vårt Single Origin Organic Kona Coffee endast med direkt leverans från vårt jordbruk: från vår familj till dig.

När du besöker vår webbplats, kommer allt innehåll att vara på engelska. Dessutom måste all korrespondens ske på engelska.

Klicka här för att besöka webbplatsen!

Made in America  Hawaii Organic Farmers Association - Certified Organic  USDA Organic  100% Kona Coffee Farmers - Hawaii USA  Hawaii Seal of Quality
 
8.	Köp vårt kaffe online – direkt från ditt eget hem
Vienna Roast Medium Plus
Dark Roast
Green Coffee Beans
  The Lyman Farms Kona Online Store
Buy Kona Coffee
 
Lyman Farms Coffee Talk
Aktuellt nyhetsbrev: Coffee Talk, våren 2010
 
background image

Administrator Login